Home Pegas Triatlon Buftea A cincea ediție a Pegas Triatlon Buftea așteaptă 250 de participanți la...

A cincea ediție a Pegas Triatlon Buftea așteaptă 250 de participanți la start

Dragi prieteni, estimăm că cea de-a cincea ediție a Pegas Triatlon Buftea va aduna la start 250 de pasionați de sport, care vor concura în cadrul primei etape din Circuitul Național de Triatlon de Șosea.

Proba de înot are loc în Lacul Buftea, segmentul de ciclism își are traseul orașul Buftea, iar alergarea se derulează inclusiv prin parcul Palatului Știrbei.

Participanții la concurs pot opta pentru proba Sprint sau Olimpic, cu lungimi diferite la înot, ciclism și alergare.

Anul 2018 aduce ediții aniversare pentru două dintre concursurile de tradiție: atât Pegas Duatlon Buftea, recent încheiat, cât și Pegas Triatlon Buftea, ce are loc in 10 iunie, ajung la deja al cincilea an consecutiv de existență.

Calendarul competițional continuă cu încă un concurs de tradiție, Cozia Mountain Run, aflat la a șaptea ediție, programat în data de 7 iulie.

Pregătim și cea de-a doua ediție a Semimaratonului Buftea, care a debutat în 2017. Evenimentul va avea loc în 30 septembrie.

Asociația Pegas Triatlon Club, fondată în 2012, organizează evenimente sportive destinate amatorilor și profesioniștilor, deschise atât pasionaților de mișcare din România cât și celor din străinătate. Până în prezent, asociația a gestionat 18 competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, 2017.