Home Pegas Duatlon Buftea Mirela Popescu pentru Adevarul: „Cand am divortat la 43 de ani, am...

Mirela Popescu pentru Adevarul: „Cand am divortat la 43 de ani, am avut de ales: psihologul sau sportul. Am ales sportul!“

Mirela Popescu, câştigătoarea categoriei de Amatori la Campionatul SE European de Duatlon, Buftea 2017, a povestit cum s-a transformat dintr-o femeie zdruncinată într-un model de succes.

Gălăţeanca în vârstă de 49 de ani, antrenoare de înot pentru copii şi adulţi, are un ideal de performer: să doboare recordul japonezei Mieko Nagaoka, prima femeie în vârstă de 100 de ani care a reusit sa înoate 1.500 de metri.

Ce sentiment ai avut când ai castigat Campionatul SE European de Duatlon de la Buftea, depasind concurente de 20 sau de 30 de ani?

“Am fost încântată, în primul rând, să văd atâţia oameni făcând sport! În plus, m-a bucurat solidaritatea acestora din timpul concursului, ceea ce încă este o raritate. Şi se pare că sentimentul a continuat şi la prima mea accidentare serioasă, pe care încă o resimt. Am plecat la începutul acestei luni cu un grup mare de români la o competiţie de ciclism în Thassos, Grecia. La recunoaşterea traseului, m-am izbit de un parapet, iar, până la venirea colegilor, nişte turişti bulgari mi-au oferit tot ajutorul posibil. La fel, şi doctorul de pe insulă, care avea cabinetul în casa lui. Doar în spitalele noastre, când m-am întors, mi-a dispărut sentimentul de solidaritate.”

Citeste mai mult: adev.ro/oq1nh8